Polecane Jest 10 produktów.

Pokazuje 1 - 10 z 10 elementów
  • Dorsz (Gadus morhua) z kaszubskiego zwany POMUCHLĄ uważany jest za jedną z najbardziej zdrowych i odżywczych ryb występujących w Bałtyku. 100 g dorsza to tylko 78 kcal, aż 17,5 g białka, 0,4 g tłuszczu i 0 węglowodanów i mnóstwo nienasyconych kwasów tłuszczowych ( omega-3 , omega-6), witamin ( A,E,D,B12), soli mineralnych jodu i selenu.

    22,00 zł
    Produkt dostępny
  • Dorsz (Gadus morhua) z kaszubskiego zwany POMUCHLĄ uważany jest za jedną z najbardziej zdrowych i odżywczych ryb występujących w Bałtyku i Atlantyku. 100 g dorsza to tylko 78 kcal, aż 17,5 g białka, 0,4 g tłuszczu i 0 węglowodanów i mnóstwo nienasyconych kwasów tłuszczowych ( omega-3 , omega-6), witamin ( A,E,D,B12), soli mineralnych jodu i selenu.

    45,00 zł
    Produkt dostępny
  • Dorsz (Gadus morhua) z kaszubskiego zwany POMUCHLĄ uważany jest za jedną z najbardziej zdrowych i odżywczych ryb występujących w Bałtyku i Atlantyku.100 g dorsza to tylko 78 kcal, aż 17,5 g białka, 0,4 g tłuszczu i 0 węglowodanów i mnóstwo nienasyconych kwasów tłuszczowych ( omega-3 , omega-6), witamin ( A,E,D,B12), soli mineralnych jodu i selenu.

    43,00 zł
    Produkt dostępny
  • Flądra to niezwykle smaczna ryba o delikatny smaku. Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100g flądry to koło 0,5 gram. Mięso flądry zawiera średnio 50-85% wody, 10-25% białka, 0,2-54% tłuszczu, 0,5-5,6% soli mineralnych - głównie fosforu, siarki, chloru, potasu, sodu, magnezu, niewielkie ilości 0,1-0,4% węglowodanów, witaminy z grupy B oraz witaminy A,...

    30,00 zł
    Produkt dostępny
  • Mięso karpia jest cenionym źródłem dietetycznego białka i skutecznie konkuruje z innymi rodzajami białego mięsa. Karpia zalicza się do ryb średnio tłustych. Mięso karpia zawiera stosunkowo niewiele tłuszczu bogatego w nienasycone kwasy tłuszczowe oraz łatwo przyswajalne białko.  

    58,00 zł
    W magazynie
  • Flądra to niezwykle smaczna ryba o delikatny smaku. Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100g flądry to koło 0,5 gram. Mięso flądry zawiera średnio 50-85% wody, 10-25% białka, 0,2-54% tłuszczu, 0,5-5,6% soli mineralnych - głównie fosforu, siarki, chloru, potasu, sodu, magnezu, niewielkie ilości 0,1-0,4% węglowodanów, witaminy z grupy B oraz witaminy A,...

    20,00 zł
    Produkt dostępny
  • Flądra to niezwykle smaczna ryba o delikatny smaku. Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100g flądry to koło 0,5 gram. Mięso flądry zawiera średnio 50-85% wody, 10-25% białka, 0,2-54% tłuszczu, 0,5-5,6% soli mineralnych - głównie fosforu, siarki, chloru, potasu, sodu, magnezu, niewielkie ilości 0,1-0,4% węglowodanów, witaminy z grupy B oraz witaminy A,...

    26,00 zł
    Produkt dostępny
  • Dorsz (Gadus morhua) z kaszubskiego zwany POMUCHLĄ uważany jest za jedną z najbardziej zdrowych i odżywczych ryb występujących w Bałtyku. 100 g dorsza to tylko 78 kcal, aż 17,5 g białka, 0,4 g tłuszczu i 0 węglowodanów i mnóstwo nienasyconych kwasów tłuszczowych ( omega-3 , omega-6), witamin ( A,E,D,B12), soli mineralnych jodu i selenu.

    28,00 zł
    Produkt dostępny
  • Flądra to niezwykle smaczna ryba o delikatny smaku. Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100g flądry to koło 0,5 gram. Mięso flądry zawiera średnio 50-85% wody, 10-25% białka, 0,2-54% tłuszczu, 0,5-5,6% soli mineralnych - głównie fosforu, siarki, chloru, potasu, sodu, magnezu, niewielkie ilości 0,1-0,4% węglowodanów, witaminy z grupy B oraz witaminy A,...

    24,00 zł
    Produkt dostępny
  • Łosoś jurajski to w pełni organiczna, czysta i zdrowa ryba. Hodowany w wysokozmineralizowanej wodzie geotermalnej. Łosoś jurajski jest doskonałym źródłem pełnowartościowego białka, wielonasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 oraz wielu witamin , takich jak A,D i E. Mięso łososia jurajskiego zawiera składniki mineralne takie jak np. potas, wapń, fosfor czy...

    50,00 zł
    W magazynie
Pokazuje 1 - 10 z 10 elementów
Facebook YouTube