Gładzica jest to ryba płaska z rodziny flądrowatych o bardzo delikatnym , chudym i smacznym mięsie. Ryba ta jest bardzo ceniona nie tylko ze względu na swoje walory smakowe, ale także odżywcze. Można ją piec, dusić w winie, w jarzynach, przyrządzać na parze lub świeżutką po prostu usmażyć na patelni.
Produkt dostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Gładzica, filet
Gładzica jest to ryba płaska z rodziny flądrowatych o bardzo delikatnym , chudym i smacznym mięsie. Ryba ta jest bardzo ceniona nie tylko ze względu na swoje walory smakowe, ale także odżywcze. Można ją piec, dusić w winie, w jarzynach, przyrządzać na parze lub świeżutką po prostu usmażyć na patelni.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Warunki przechowywania: od 0 do 2 C
Alergeny: Ryby
Termin przydatności do spożycia: Podawany przy składaniu zamówienia